Waarom Schnackers?

Persoonlijke Aandacht

Henk Schnackers Gevelelementen is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van gevelelementen in kunststof, hout en aluminium.

Persoonlijke aandacht voor onze klanten en begrip voor opdrachtgevers maken het bedrijf tot een aangename partner in alles wat met ramen, deuren en gevels te maken heeft.

Door een platte organisatie bereikt U snel de juiste persoon.

De man die technisch adviseert, meet de kozijnen ook in en begeleidt de montage – van A tot Z.

SCHNACKERS GEVELELEMENTEN  001

Opdrachtgevers: Groot en Klein

Op dit moment hebben wij een groot aantal opdrachtgevers:

De particuliere opdrachtgever is van oudsher één van onze pijlers, maar zeker ook de kleine en grote bouwondernemingen bedienen wij veelvuldig en met regelmaat op hun wensen.

Het renoveren van 1, 20, 50 en 100 woningen is voor ons niet vreemd. Maar ook voor dat ene badkamer kozijntje komen wij graag bij U voorrijden.

SCHNACKERS GEVELELEMENTEN  002

Stipte Levering

Uw opdracht wordt met grote zorg begeleid van opdracht tot en met de oplevering. Wij zorgen door de langdurige samenwerking met onze productiebedrijven voor een snelle levering en montage van de gevelelementen.

Uiteraard met oog voor detail, kleur, vorm en maatvoering.

SCHNACKERS GEVELELEMENTEN  003

Alles in 1 hand

Door onze jarenlange ervaring in de bouwbranche scoren wij gevoelsmatig beter. Met een kundig technisch advies en een correcte montageopvolging brengen wij de diverse disciplines bijeen.

Zo leveren en monteren wij niet alleen kunststof en aluminium kozijnen maar ook: garagepoorten, rolluiken, zonwering, gevel en boeiboordbekledingen, terrasoverkappingen, klein bouwkundig werk en al datgeen waar de concurrent net geen oplossing voor heeft.

Ja – alles in 1 hand“, dat heet: ontzorgen en dat is wat onze klant wil en wat wij kunnen leveren.

SCHNACKERS GEVELELEMENTEN  004

Tot uw dienst!

Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave of voor een advies op maat bij u thuis of op de projectlocatie. Kom en bezoek onze showroom. Deze is elke dag geopend van maandag t/m vrijdag van  07.30 uur – 17.00 uur. Of op zaterdag van 10.00 uur – 14.00 uur, en zelfs op afspraak te bezoeken.

Onze Kwaliteit

Onze “alles in één hand-filosofie” garandeert een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en aandacht bij elke opdracht. Zowel voor u als particulier als voor projecten en utiliteitsbouw.

Al onze producten voldoen aan elke wenselijke Nederlandse en West-Europese richtlijn omtrent gevelelementen.

Zo voeren wij het KOMO keurmerk, het SKG keurmerk, het Politiekeurmerk Veilig Wonen, voldoen aan de gewenste NEN normen en bouwbesluiten en geven daarbovenop nog 10 jaar garantie.

Niet voor niets bestaat Schnackers Gevelelementen al meer dan 20 jaar, het keurmerk van vertrouwen van onze tevreden klanten.

Hoe zeker wilt U zijn?

SCHNACKERS GEVELELEMENTEN 005

Goed voor Milieu en Portemonnee

Kunststof kozijnen isoleren het beste en HR++ glas of triple glas isoleert veel beter dan enkel glas of gewoon dubbel glas. Elke vervanging van bestaande houten of ouderwetse kunststof kozijnen levert winst op in energieverbruik en bevordert het comfort.

Bij vervanging van kozijnen is driedubbel glas de beste keuze. Wil je alleen het glas vervangen, informeer dan bij ons naar HR++ glas of driedubbel glas in je bestaande kozijnen.

De warmte blijft in huis, je bespaart energie en maakt minder gebruik van fossiele brandstoffen, dus minder CO2 uitstoot.

Het vervangen van enkel glas door HR++ glas levert in een gemiddelde tussenwoning zo’n 240 euro per jaar op.

Naast de energiezuinige eigenschappen gaan kunststof kozijnen lang mee en zijn na een lange levensduur gewoon recyclebaar.